Egyedi igényekre, cégre szabott arculat

Egyedi munkaruhák

Az egyedileg elkészített ruházat tökéletesen illeszkedik az Ön, illetve a cég brandjéhez, tükrözi annak arculatát.

Hatékony és egyszerű lépések

Az egyedi ruházat elkészüléséhez Önnek csak ezeket a lépéseket kell követnie.

Nézzen szét webshopunkban

Először is webshopunk termékei közül válassza ki a megrendelni kívánt alapfazont.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Elérhetőségeink bármelyikén keresse meg cégünket, ahol szakképzett munkatársaink segítenek Önnek összeállítani a munkavégzéshez legjobban illő ruházatot.

Vegye igénybe kényelmi szolgáltatásunkat

Végül csak annyi a dolga, hogy élvezze kényelmi szolgáltatásunk előnyeit, amelyekről weboldalunkon bővebb információkkal szolgálunk.

Ruhatervező

Fontos információk egyedi megrendelés előtt!

Az Ön, a cég sikerét, a partner bizalmát feltétlen növeli a cég minőségi arculata, ami az egyedi munkaruhákon is visszaköszön.

Kiemelkedő ár-érték arányt biztosítunk, hiszen az egyedi ruházatot közvetlenül a gyártósorról szállítjuk Ön, illetve a cég számára. Egyedi ruházatainkból a minimumrendelési mennyiség 10 db/termék.

Segítséget adunk a döntéshez, hogy az egyedi ruházat a legmegfelelőbb alapanyagokból és a legpraktikusabb kivitelben (pld. zsebelosztásokkal) készülhessen el, így garantálva a biztonságos és kényelmes munkavégzést.

Az egyedileg legyártott termékek esetében is a bevizsgált és munkavédelmileg is minősített, széles alapanyag választékra támaszkodunk. Ez a biztosíték arra, hogy minden iparág, illetve munkakör számára elkészíthessük a legideálisabb, legbiztonságosabb ruházatot.

Egyedi igényekre, illetve cégarculatra szabva, a megfelelő színekben, igény szerint logózva - digitális nyomtatással, szitanyomással vagy gépi hímzéssel - tesszük teljessé az egyedi ruházatot, biztosítva a minden szempontból megfelelő megjelenést.

Az egyedi ruházatot méretpontosan, akár extrém méretekben is elkészítjük kiváló minőségben, garantálva a tartósságot.

Kizárólag pontos személyi, vagy cégadatok és adószám alapján beazonosított, valamint aláírással hitelesített, cégszerű megkeresésekre adunk ki egyedi munkaruhagyártásra árajánlatokat. Kérjük szíves megértését!

Várjuk megtisztelő megkeresését!

Elsődleges célunk a biztonságos, kényelmes viselet mellett a tökéletesen logózott, egyedi egyenruha elkészítése, mely az Ön, a cég reklámeszköze is lehet.
Shopping Cart