Kényelmi szolgáltatás

Mi megkönnyítjük munkaruha beszerzését!

Kényelmi szolgáltatásunk

Mi tudjuk, hogyan nyújtsunk úgy hatékony segítséget a munkaruhák, formaruhák, egyenruhák, védőeszközök, beszerzéséhez, hogy Ön azzal időt, energiát, pénzt takarítson meg.

Kiválasztás

Ha nem tudja pontosan, vagy csak nem biztos benne, mi segítünk kiválasztani az Ön, illetve cége munkaköreihez leginkább alkalmas ruházatokat, felszereléseket.

Szakmai tanácsadás

Szakmai tanácsainkkal segítjük Önt a döntésben, a munkavégzéshez legmegfelelőbb munkaruha-alapanyag és minőség kiválasztásában.

Méretezés, méretcsere

Segítünk pontosítani, hogy Önnek vagy munkatársának milyen ruhaméret lesz az ideális és a szükséges méretcserét is elintézzük.

Emblémázás, feliratozás

Szakmai tanácsokkal támogatjuk Önt döntéshozatalában, a megrendelt ruhákra, termékekre kerülő céglogó, felirat tekintetében. Kívánságait, kéréseit megvalósítjuk.

Mérnök tervrajzzal

Kényelmi szolgáltatásunk Önnek!

Mi ezekkel a komplex megoldásokkal tudunk Önnek időt, energiát, pénzt megtakarítani.

Szezonális és mennyiségi kedvezmények, gyors ajánlat

Gyors ajánlatadás, illetve szezonális akcióinkon kívül mennyiségi kedvezményeket is adunk amúgy is kedvező árainkból.

Egyedi igények, cégre szabott arculat

Ha szeretné, hogy Ön, illetve cége kitűnjön a tömegből, lehetőség van a munkatársakat is egyedi munkaruhával ellátni. Ezeket a cég arculatára szabva készítjük el, a munkavégzéshez igazítva „szerelünk” fel. Szolgáltatásunk egyszeri, fazononként minimum 10 db munkaruha megrendelése esetén érvényes.

Egyedi feliratozás, logózás igény szerint

A munkaruhákat cége logójával, illetve igény szerinti felirattal látjuk el, ami történhet hímzéssel, digitális nyomtatással és szitanyomással.

Méret és név szerinti csomagolás

Igény szerint a megrendelt termékeket a kollégáinak név szerint csomagoljuk le. Időt spórolnak, mert megkönnyítjük a kiosztást. A szolgáltatásért plusz költséget nem számolunk fel, csak az igényt kell jelezni felénk.

Minden jó, ha jó a vége!

Az igény szerint lecsomagolt termékeket az Ön, illetve cége telephelyére vagy a megadott címre szállítjuk személyesen vagy futárszolgálat segítségével. Csak magyarországi címre szállítunk.

Garanciát vállalunk

Saját gyártású termékeinkre 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk, amennyiben a termék rendeltetésszerűen volt használva.

Kényelmi megoldásokkal várjuk megtisztelő megkeresését!

Segítünk Önnek leegyszerűsíteni, megkönnyíteni a beszerzést, és extra kedvezményekkel háláljuk meg érdeklődését, megrendelését!

Shopping Cart