Mit érdemes tudni rólunk

Bemutatkozunk

100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás vagyunk.
Elsődleges célunk, hogy ruházataink a biztonságos és kényelmes viselet mellett tökéletesen tükrözzék az Ön, illetve a cég arculatát.

Ismerje meg cégünket!

Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal állunk rendelkezésére!

Mintegy másfél évtizede állunk megrendelőink szolgálatában, azzal a nem titkolt céllal, hogy varrodánkban gyártott és általunk forgalmazott munkaruhák, védőruhák, formaruhák kiváló minőségben, hosszútávon is megbízható védelmet nyújtson viselője számára.
Cégünk még optimálisabban tudja kiszolgálni az Ön, illetve cége igényeit, köszönhetően stratégiai és szervezeti megújulásunknak, szakembereinknek, raktárkészletünk folyamatos bővülésének, valamint saját varrodánknak.
Állunk rendelkezésére!

Olyan strapabíró, kényelmes munkaruhát, munkavédelmi ruhát vagy elegáns formaruhát szeretne, ami egyedi elvárásait is messzemenően tükrözi?

Néhány érv, miért minket válasszon

A legkedvezőbb árat garantáljuk, mivel közvetlenül a gyártótól rendel. Nagyobb tétel megrendelése esetén egyedi kedvezményt, továbbá egész évben szezonális kedvezményeket is biztosítunk egyes termékeinkre.

Egyedi elképzeléseit megvalósítjuk bármely évszakban, legyen az átmeneti, kényelmes vagy elegáns munka-forma-munkavédelmi ruházat. A termékek egyedi emblémázását is vállaljuk.

Korrekt vállalási időt adunk gyártási kapacitásunk bővülésének köszönhetően. Bármekkora mennyiségben elkészítjük és rugalmasan kiszállítjuk megrendelését.

Kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozunk. Bármilyen kiegészítőt, felszerelést beszerzünk. Rendelését könnyedén, többféle módon is le tudja adni.

Shopping Cart