Az Ön érdeke,
a mi érdekünk is!

Fizetés és szállítás

Ön választ: gyors kiszállítás, vagy személyes átvétel. Törekszünk arra, hogy megrendelését a lehető leggyorsabban kézhez kaphassa, vagy személyesen átvehesse tőlünk.

Szállítási határidő: a megrendeléstől számított 15 napon belül, raktárkészlettől függően. A megrendeléseket csak magyarországi címre szállítjuk ki!

INDIAN-SPED csomagszállítás: Nettó 150.000,- Ft kosárértékig nettó 2000,-Ft szállítási költséget számítunk fel. Nettó 150.000,-Ft-tól a kiszállítás díjmentes.
MPL csomagszállítás:
- Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
- Háznál történő kézbesítés (0-10 kg): bruttó 1990 Ft/db.
- Háznál történő kézbesítés (10-20 kg): bruttó 2990 Ft/db.
- Háznál történő kézbesítés (20-40 kg): bruttó 5990 Ft/db.

Személyes átvételre csak a webáruház bejegyzett, tápiósági telephelyén van mód, kizárólag előre egyeztetett időpontban.

Személyes átvétel esetén, a megrendelt terméket átadni csak a megrendelés bruttó végösszegének, számla ellenében történő maradéktalan, készpénzes kiegyenlítését, vagy az előre utalás jóváírását követően áll módunkban.

Csomagküldő futár

Fizetéssel kapcsolatos információk!

Információinkkal igyekszünk megkönnyíteni, átláthatóbbá tenni az Ön számára a fizetés folyamatát.

Fizetési lehetőségek:

  • Stripe rendszerén keresztül kiegyenlítve az összeget,
  • banki átutalással,
  • készpénzzel átvételkor a futárnak,
  • készpénzes fizetéssel személyes átvételkor a helyszínen.

A webáruházunkban vásárolt termékek ellenértékét, elsősorban előre utalással tudják kiegyenlíteni, díjbekérő alapján. Előre utalás esetén a csomagot, az átutalás jóváírását követően indítjuk.

Utánvétel esetén, a termék átvételekor kérjük, hogy a megrendelés pontos bruttó végösszegét adják át a megbízott futárszolgálat munkatársának, illetve helyszíni átvétel esetén, a kollégának. Fizetni csak egy összegben, készpénzzel, magyar forintban lehet!

Kérjük az utalást a díjbekérő megérkezését követően indítsa el, mert fontos a díjbekérő sorszámának feltüntetése az utalás közlemény rovatában. A díjbekérő HUF pénznemben kerül kiállítása, az előre utalást is ennek megfelelően kérjük. Más pénznemben történő teljesítést nem fogadunk el!

Amennyiben a díjbekérő bruttó végösszegénél nagyobb összeg kerül átutalásra, vagy nem HUF pénznemben történik az utalás, abban az esetben adminisztrációs költséget számolunk fel, melynek összege fix bruttó 5.000,- (ötezer) Forint.

A számlát online juttatjuk el Önhöz a regisztrációkor megadott e-mail címre. A számlát a Számlázz.hu rendszerével állítjuk ki, minden esetben HUF pénznemben.

A megrendelés teljesítésére a díjbekérő teljes bruttó végösszegének jóváírása után kerül sor.

Állunk rendelkezésére!

Természetesen további kérdésekben, egyéb információkkal is örömmel állunk rendelkezésére. Bízunk abban, hogy Önt is régi vagy új elégedett partnereink között üdvözölhetjük!
Shopping Cart