Terméket cserélünk és garanciát is vállalunk!

Visszáru és termékcsere

Bővebb információkkal segítjük Önt, hogy az esetleges termékcsere, vagy termék visszaküldés, illetve a garancia feltételeiről pontos képet kapjon.

A cégünk által forgalmazott termékekre 6 hónap garanciát biztosítunk. Amennyiben a sérülés nem rendeltetésszerű használat következménye, illetve a használati utasítás be nem tartása miatt következett be, garanciát nem tudunk vállalni.

Készséggel vállaljuk azon nem használt, nem koszolódott, vagy nem sérült termékek méret - illetve típuscseréjét, amelyek emblémázás nélküliek, vagy normál felirattal (pld. Közterület-felügyelet, Polgárőrség) készültek.

Egyedileg emblémázott, az Ön kérésére rendelt vagy megadott paraméterek alapján, általunk pontosan elkészített termékek cseréjét, csak minőségi kifogás esetén tudjuk vállalni. Már használt, elkoszolódott ruházatot, vagy nem működő terméket csak indokolt, a rendeltetésszerű használatból adódó garanciális problémák esetében cserélünk ki.

Csere esetén, ha Ön nem kéri a termék eredeti vételárának visszafizetését, kérjük az e-mailben adja meg a cseretermékhez szükséges paramétereket. Ha futár szállítja ki a csereterméket, akkor kérjük az eredeti terméket a futárnak átadni szíveskedjen. Ha Ön személyesen veszi át a csereterméket, kérjük átvételkor hozza magával az eredeti terméket.

Csomagkezelés

Tájékoztatás a termék visszaküldéséről!

Kérjük olvassa el a termék visszaküldésével kapcsolatos információinkat a későbbi, esetleges félreértések elkerülése érdekében!

A megrendelt termék, küldemény átvétele után Ön 14 napig visszaküldheti a terméket, vagy élhet elállási jogával. A terméket az átvételtől számított 14 napon belül vissza kell küldeni. A visszaküldés költsége minden esetben Önt, mint Megrendelőt terheli! A terméknek érintetlen állapotban, utcai használat nélkül kell visszaérkezniük.

Bármilyen termék visszaküldés tényét, okát e-mailben kell kezdeményezni. Kérjük adja meg a vásárlás során kapott megrendelési azonosítót, valamint a számlázási adatait, telefonos elérhetőségét. Válasz e-mailben küldünk Önnek egy „Elállási nyilatkozatot”, ezt a kitöltve, hitelesítve tegye a csomagba, vagy e-mailben küldje el, hogy mi a probléma a termékkel, illetve milyen módon szeretné azt orvosolni (pl: javítás, méretcsere).

A terméket eredeti, sérülésmentes állapotában és csomagolásával együtt (ide tartoznak: címkék, termék papírjai stb.) tegye jól zárható csomagba. Kérjük a termék dobozára, illetve a termékre, a kiegészítőkre ne írjon rá, mert ebben az esetben a terméket nem áll módunkban visszavenni!

A terméknek érintetlen állapotban pld. cipőnek utcai használat nélküli állapotban kell visszaérkeznie telephelyünkre. A visszaküldés során a termék sérülésmentes csomagolásáról, lábbelik esetén a cipős doboz sértetlen, ragasztásmentes csomagolásáról mindenkor a Megrendelőnek kell gondoskodnia.

Amennyiben megrendelését utánvéttel fizette, kérjük, adjon meg egy magyarországi bankszámlaszámot, hogy az összeget vissza tudjuk utalni Önnek, mint Megrendelőnek. Ha a visszáru megfelel a visszaküldés előbbiekben leírt feltételeinek, ellenőrzést követően, de legkésőbb 14 napon belül a termék összegét visszatérítjük Önnek.

Az "Elállási nyilatkozatot" a termékkel együtt a "Kapcsolat" menüben található tápiósági telephelyünk, varrodánk címére legyen kedves visszaküldeni. Bármely magyarországi futárcég szolgáltatása igénybe vehető a visszaküldéshez.

Állunk rendelkezésére!

Amennyiben további kérdése merülne fel a fent leírtakkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Shopping Cart