Garantáljuk a minden szempontból legcélszerűbb megjelenést!

Termékinformációk

A sikeres munkavégzéshez ma már elengedhetetlen a maximálisan biztonságos és funkcionális ruházatok viselése, legyen az akár munkaruha, munkavédelmi ruha, vagy formaruha.

Bizalom és siker

A jól megtervezett ruházat az Ön, illetve a cég iránti bizalmat is feltétlenül növeli, és biztonságos támogatást nyújt a sikeres munkavégzéshez.

Bevizsgált, minősített alapanyagok

Az általunk gyártott termékek széles alapanyag, valamint bőséges szín és fazonválasztéka mellett is elengedhetetlen, hogy bevizsgált és munkavédelmileg is minősített, minőségi anyagokkal dolgozzunk.

Ideális megjelenés cégre szabva

Az Ön, illetve a cég arculatára szabva, a kiválasztott színekben, díszítéssel, igény szerint logózva - szitázással, digitális nyomtatással vagy gépi hímzéssel - tesszük teljessé a megrendelt ruházatot, így garantálva a minden szempontból ideális megjelenést, az Ön elégedettségét.

Hozzáértő támogatás

Szakértelmünkkel támogatjuk Önt, segítünk megtalálni az ideális, maximálisan biztonságos, tartós és kényelmes ruházatot. Ha szeretné a megvásárolt áruk legmagasabb minőségét a lehető leghosszabb ideig élvezni, kérjük olvassa el Termékkarbantartási tájékoztatónkat!

Ruhatervező beszélget

További hasznos információk!

Igény szerint pamut vagy pamut-poliészter keverék anyagokból dolgozunk. Alapanyagaink összetételüktől függetlenül 170 grammtól 400 grammig, teljes színskálában elérhetőek, így minden jellegű munkavégzéshez tudunk Önnek megfelelő ruházatot gyártani, amely tartós, komfortos, biztonságos viseletnek bizonyul.

Fazonkialakításainkat az Ön, illetve a cég igényeihez igazítjuk: a zsebek számában, kialakításában; a zsebek speciális: cipzárral, tépőzárral, gombbal, patenttal kivitelezésében.

Az Ön igényei szerint járunk el a speciális fazonok kialakításában, illetve a varrás erősítéseknél, a kopásállóságot erősítő plusz rátéteknél, (pl. térdelő) és a céges arculatnak megfelelő színösszetétel esetében is.

Egyedi igényeket, kívánságokat messzemenően figyelembe véve, - színösszeállításban, formában, testmagasság, derékbőség, méret szerint, akár személyre szólóan is -, tervezzük meg az egyedi ruházatot.

A ruházatokhoz kapcsolódó felszerelések és kiegészítők beszerzésében is forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben egyedileg kialakított ruházatot szeretne gyártatni, megtekintheti az egyedi ruházatainkkal kapcsolatos bővebb információinkat weboldalunk Egyedi munkaruhák oldalán.

Forduljon hozzánk bizalommal!

A méretekkel, illetve a ruházat karbantartásával kapcsolatban további fontos információkat a méretezés oldalon olvashat. Minőségi, bevizsgált alapanyagokból, igény szerinti fazonkialakítással elkészítjük Önnek munkavégzéséhez legideálisabb, biztonságos és strapabíró munkaruházatot!
Shopping Cart